Gordijnen

Gordijnen van klassieke tot moderne style met een groot diversiteit aan kleuren vindt u bij Couponhal.

U heeft de keuze uit vele kleuren, verschillende stoffen, wel of niet licht doorlatend en de mooiste ontwerpen voor uw gordijnen.

In onze showroom kunt u al een ruimt assortiment vinden. Heeft u eigen wensen wat niet aanwezig is dan kunnen wij in overleg bekijken of het alsnog te bestellen is.

Wij hanteren onder andere de volgende merken voor gordijnen:

Inbetween

Inbetweens zijn geen gordijnen en ook geen vintrage, maar er juist tussenin. Er is de mogelijkheid dat de stofdikte lijkt op vitrage, maar inbetweens worden doorgaans gebruikt als enkele raamdecoratie zonder vitrage erachter en gordijnen ervoor.

Voor inbetweens hebben een ruim assortiment aan stoffen van verschillende kleuren en motieven.

In onze winkel kunnen wij u adviseren wat het beste bij u past naar aanleiding van uw wensen en maken wij alles op maat.

Jaloeziën

Jaloeziën hoeven tegenwoordig geen bedrijfsuitstraling meer te hebben. Tegenwoordig zijn ze uitermate geschikte voor elke woonruimte.

Verticaal, horizontaal, kunstof, hout, stof, etc. u kunt het zo gek niet bedenken en de mogelijkheden lijken eindeloos. In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment van de mogelijkheden naar ieders wens.

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen niet alleen voor de huiselijkheid en warmte in uw leefruimte, maar het zal ook een belangrijk aspect worden van uw interieur.

Couponhal heeft een collectie overgordijnen in de showroom van de beste materialen en de mooiste stoffen. Overgordijnen zijn immers een belangrijk onderdeel van uw interieur .

Paneelgordijn

Paneelgordijnen zijn er in de mooiste ontwerpen en in diverse stoffen. U kunt deze als decoratie gebruiken in uw leefruimte, maar ook als scheidingswand, schuifdeur, raam bedekker en ook als wand decoratie.

In onze showroom kunnen wij u diverse mogelijkheden laten zien en uiteraard leveren wij alles op maat.

Plissé en Duette

Plissé en Duette geeft net weer een andere uitstraling in uw leefruimte. Er is keuze uit enkel- en dubbellaags. Ook hier heeft u de keuze uit verschillende stoffen, kleuren, motieven met ieder zijn specifieke functie. Lichtdoorlatend of juist verduisterend.


U kunt uw raam volledig bedekken, maar er is ook de mogelijkheid om een deel boven en onder open te houden.

Informeer in onze showroom voor alle mogelijkheden.

Rolgordijnen

Vooral in de moderne huishoudens kiezen steeds meer mensen voor rolgordijnen. Mede door de brede collectie qua design en vormgeving en kleuren vind u bij ons het rolgordijn van uw keuze.

Om nog meer aan uw wensen te kunnen voldoen tegen de scherpste prijzen zijn wij sinds kort gestart met een eigen productie van rolgordijnen.

In ons assortiment vindt u rolgordijnen die kunnen verduisteren, maar ook lichtdoorlatend zijn.

Vitrages

Vitrages zijn binnen uw leefomgeving altijd zichtbaar en daarom heeft Couponhal gekozen voor de beste materialen. Vitrages worden vaak gebruikt om inkijk te voorkomen en lichtinval te minderen.

Bezoek onze showroom want met onze ervaring en uw wensen kunnen wij u een passend advies geven. 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn populaire raambedekkers. Er zijn vele verschillende stoffen, kleuren en modellen beschikbaar.

Bezoek onze showroom om ons assortiment met eigen ogen te bekijken.